celelalte cuvinte

Haznaua antenelor grupului intact

In jos

Haznaua antenelor grupului intact

Mesaj Scris de Wolf la data de Lun 20 Apr 2015, 20:59

A murit mama Cheridei. Sa-i fie tarina usoara si Dumnezeu sa-i ierte pacatele, mai mari ori mai mici.
Din pacate, haznaua antenutelor a reusit sa faca din asta, impreuna cu Cherida si mama ei, o buda publica. Si asta pentru bani, ca vorba aia, pecunia non olet.
Chiar crede cineva ca un bolnav, cu un picior in groapa, mai are chef sa dea interviuri in direct??? Chiar crede cineva ca o mama, pe jumatate moarta, mai are chef si putere sa se certe, in direct, cu o fiica dementa??? Chiar crede cineva ca o mama lasa intreaga avere unei fiice care nu a facut decit sa o blesteme, sa o injure, sa o balacareasca ca lausa cortului??? Da, o poate ierta, ca vorba aia, iarta-i Doamne, ca nu stiu ce fac, dar de aici pina la a lasa intreaga avere unei astfel de fiice, e cale lunga. Si incredibila.
Oricit de nasoala ar fi relatia parinte - copil, asa ceva nu se poate intimpla! Depaseste orice sfidare a bunului simt!
Mama Cheridei si Cherida, in buna intelegere cu antenutele varanului, au pus la cale un circ infect, o hazna publica, plinqa de cacatul dorintei de a avea audienta, rating, intr-un cuvint bani
avatar
Wolf

Mesaje : 3407
Data de inscriere : 09/01/2011
Localizare : Sebes -Alba

Sus In jos

Re: Haznaua antenelor grupului intact

Mesaj Scris de Wolf la data de Vin 08 Mai 2015, 15:24

"Antena 1, amendata cu 100.000 de lei pentru "Acces direct" si "Un show pacatos"
CNA a amendat, marti, Antena 1, cu 100.000 de lei, pentru mai multe incalcari ale legislatiei audiovizualului in emisiunile "Acces direct", "Un show pacatos" si "Super bingo Metropolis", intre care folosirea unui limbaj injurios, reconstituirea unei crime si exploatarea sentimentelor unor minori, informeaza Mediafax.

Sanctiunea a vizat emisiunea "Super bingo Metropolis" difuzata pe 1 februarie, emisiunea "Acces direct" difuzata pe 6, 15, 16, 19 si 20 ianuarie si emisiunea "Un show pacatos" difuzata pe 26, 27 si 28 ianuarie si a fost adoptata la propunerea membrului CNA Radu Herjeu, cu opt voturi "pentru" (Radu Herjeu, Florin Gabrea, Lorand Turos, Monica Gubernat, Viorel Buda, Gabriel Tufeanu, Dorina Rusu si Rasvan Popescu).

In schimb, membrul Radu Calin Cristea a votat "impotriva", invocand "vicii de procedura" in analizarea acestui caz, care au fost sesizate si de avocatul Antenei 1, Daniel Ionascu.

Ionascu a spus, atat in sedinta de marti, cat si in sedinta CNA din 28 aprilie, ca Consiliul a primit o sesizare fara nume si prenume, fapt care face ca aceasta sa fie nula de drept. Sesizarea respectiva facea referire insa la o alta emisiune de la Antena 1, "Chef de ras" din 31 decembrie 2014, care nu a fost inclusa in cele din urma in amenda de 100.000 de lei aplicata de CNA marti.

Ionascu a mai spus ca CNA nu poate sa aplice o sanctiune corecta, daca aceasta are la baza o sesizare care nu intruneste conditiile de legalitate.

Pe de alta parte, mai multi membri ai CNA i-au spus avocatului ca, vazand emisiunile acestea difuzate de Antena 1, s-au autosesizat si ei in aceste cazuri, pentru ca au aceasta posibilitate legala si pentru ca au constatat mai multe incalcari ale legislatiei audiovizualului.

Discutiile intre Daniel Ionascu si membrii CNA a degenerat, ajungandu-se ca la un moment dat ca avocatul Antenei 1 sa il intrebe pe membrul CNA Radu Herjeu daca s-a autosesizat ca urmare a sesizarii care nu indeplineste conditiile de legalitate. Totodata, Ionascu a vorbit despre existenta conditiilor unui "abuz in serviciu" pe care membrii CNA l-ar face in acest caz.

La randul sau, Radu Herjeu a reactionat nemultumit, spunandu-i lui Ionascu sa transmita conducerii Antena 1 si Cameliei Voiculescu, actionar al acestei televiziuni, ca protesteaza fata de atitudinea avocatului postului in fata CNA.

Herjeu a catalogat atitudinea pe care a avut-o Ionascu in fata unei institutii publice a statului ca fiind "incalificabila". La randul sau, Ionascu i-a spus lui Herjeu ca, daca il mai face "incalificabil", ii va face plangere penala.

Spiritele au fost calmate insa de Rasvan Popescu, vicepresedinte CNA si cel care a condus sedinta de marti, care a spus ca membrii Consiliului trebuie sa isi vada de obiectul de activitate si sa analizeze pe fond problemele sesizate in emisiunile de la Antena 1.

"Noi nu ne-am autosesizat in baza acestor plangeri, ci in baza emisiunilor pe care le-am vazut", a spus, la randul sau, membrul CNA Dorina Rusu.

Insa avocatul Antena 1 a spus ca, in cazul in care membrii CNA s-au autosesizat in acest caz, ar fi trebuit ca autosesizarea lor in forma scrisa sa ii fi fost pusa la dispozitie, pentru a putea sa ofere un punct de vedere scris, la randul sau, in numele televiziunii pe care o reprezinta.

"Sunt un cetatean care vrea respect", a spus avocatul. In acelasi timp, Dorina Rusu i-a raspuns: "Dumneavoastra cautati scandal". In schimb, Daniel Ionascu a raspuns ca el cauta o procedura si ca procedura face parte din dezbaterea cazului. "Va fac solicitarea respectuoasa sa ne puneti la dispozitie aceste autosesizari sa le citam si noi", a mai spus avocatul.

Insa membrii CNA au spus ca legislatia audiovizualului ii permite oricarui membru al Consiliului sa se autosesizeze si autosesizarea este legala daca ea a fost facuta intr-o sedinta publica si daca a fost trecuta in procesul verbal al sedintei respective.

In cele din urma, avocatul Antenei 1 a spus ca nu doreste sa se ajunga la DNA in acest caz. De asemenea, el a spus ca nu trebuie sa se inteleaga ca va face vreun demers in acest sens.

Insa Dorina Rusu i-a spus ca si membrii CNA considera ca ce a spus avocatul reprezinta "o amenintare".

Dupa iesirea din sala de sedinte a CNA a avocatului Antenei 1, membrul CNA Florin Gabrea a spus ca acest lucru este generat de faptul ca presedintele CNA, Laura Georgescu, este urmarita penal. "E inadmisibil sa continuam in acest fel. Iata o metoda extraordinar de inteligenta de a ni se pune calusul la gura", a spus Gabrea.

La randul sau, Rasvan Popescu a spus ca este in curs de modificare o procedura care priveste sesizarile CNA.

Insa Radu Herjeu a spus ca atitudinea avocatului Antenei 1 va continua chiar daca Laura Georgescu nu va mai fi presedinte. "De aceea a fost numit dansul, pentru a face tot felul de astfel de lucruri", a spus Herjeu.

La randul sau, membrul CNA Gabriel Tufeanu a spus ca, in cazul in care Antena 1 va fi nemultumita de decizia luata marti de CNA, are dreptul sa o conteste in instanta.

Insa membrul CNA Radu Calin Cristea a fost de parere ca CNA trebuia sa fie mai atent si ca ar fi fost de preferat ca autosesizarea sa fi fost facuta in scris.

"Fondul problemei exista. Noi trebuie sa constatam daca s-a incalcat legislatia in domeniu sau nu. Dreptul de aparare, asa cum spune avocatul, da este asigurat. Noi, in cazul in care luam o decizie de sanctionare si ei considera ca nu au incalcat legea, au tot dreptul sa o conteste", a spus, in schimb, membrul CNA Lorand Turos.

In cele din urma, dupa aproximativ doua ore de dezbateri, Consiliul a ajuns si la fondul problemei si a constatat ca in emisiunile "Acces direct", "Un show pacatos" si "Super bingo Metropolis" monitorizate au fost incalcate mai multe articole din legislatia audiovizualului, referitoare in special la protectia minorilor.

De asemenea, potrivit lui Radu Herjeu, a fost incalcata legislatia audiovizualului in emisiunea "Acces direct", intrucat au fost exploatate emotiile si sentimentele unor minori. De asemenea, intr-o alta editie a emisiunii "Acces direct" a fost facuta reconstituirea unei crime, fapt care incalca legislatia audiovizualului.

Pe de alta parte, in emisiunile "Un show pacatos" si "Super bingo Metropolis" a fost folosit un limbaj obscen si au fost facute gesturi obscene."

O amenda de tot risul pentru mizerii ce put pina la Luna! 100.000 lei sunt facuti de antenute in citeva zile din emisiuni pline de scursuri si laturi urit mirositoare. Emisiuni care continua si dupa amendarea postului. In paranteza fie spus, nu stiu daca amenda a fost si platita!
Nu intreb de ce avocatul apeleaza la vicii de procedura ca se "repare onoarea" clientului sau, asta e meseria lui, sa-si apare clientul, intreb doar unde s-a ajuns de se incearca, nu spalarea balegarului scurs din aceasta institutie scabroasa, ci doar  pulverizarea cu nitel odorizant!
avatar
Wolf

Mesaje : 3407
Data de inscriere : 09/01/2011
Localizare : Sebes -Alba

Sus In jos

Re: Haznaua antenelor grupului intact

Mesaj Scris de Wolf la data de Dum 24 Mai 2015, 12:24

O alta porcâie din haznaua antenutelor: pastorul Gidea il obliga pe Iglesias junior, folosindu-se de faptul ca acesta nu stie limba romaneasca, sa zica "jos Baescu".
Oricum, concerul din 20 mai a fost aminat, daca se va mai tine!
A atit pastorul Gidea ceva??? O, nu, fereasca sfintul!!!
Haznaua asta cred ca ar trebui vidanjata!!!
avatar
Wolf

Mesaje : 3407
Data de inscriere : 09/01/2011
Localizare : Sebes -Alba

Sus In jos

Re: Haznaua antenelor grupului intact

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum